Välkommen till Årsmötet för Kastellskolans ideella förening!

Bästa föräldrar/vårdnadshavare tillika medlemmar i Kastellskolans Ideella förening! Årsmötet för Kastellskolans Ideella förening, verksamhetsåret 2019/2020 ”närmar sig med stormsteg!” Vi möts:Tid: Tisdag 2020-11-10 kl. 18.00Plats: Aulan, Kastell-/Kristinaskolans CD-hus. Vi tillämpar Folkhälsomyndighetens rekommendationer vad avser bl a optimal handhygien- resp. social more »

Busskort

I Härnösand är det gratis att åka buss för barn och ungdomar 7-19 år. Ni ansöker om barnkort/busskort hos Härnösands kommun via kommunens webbplats: www.harnosand.se/barnkortet . På denna sida står det mer information om hur man ansöker (med bank-id) När more »

Skolstart på torsdag!